Verzending- & Leveringsinformatie

Levering

Op het moment dat jij je order heb geplaatst, krijgen wij deze binnen. Onze transportpartner komt elke dinsdag en donderdag de orders ophalen. Bestel je dus maandag/woensdag voor 15:00 gaat de bestelling de volgende dag mee. Bestel je op donderdag gaat de bestelling pas op dinsdag mee en vice versa.

Verzendkosten

Voor orders met een bedrag boven de 199,00,- euro exclusief de btw geldt gratis verzending. Orders onder dit bedrag krijgen een toeslag van 9,95,- voor de verzendkosten.

Track & Trace

Als de zending is aangemeld voor verzenden wordt er een track & trace code aangemaakt. Hiermee kan die zending worden gevolgd en zodra deze beschikbaar is ontvangt u deze per mail. Hiermee kan u de zending ieder moment volgen.

Eigen levering

Op het moment dat uw bestelling in onze route van bezorgen past of u plaatst een grote bestelling kiezen wij er meestal voor om deze zelf te leveren. Indien dit het geval is zullen wij contact met u opnemen en afspraken maken over de levering.

Als je nog vragen hebt over onze verzending en levering, controleer dan eerst even de FAQ pagina of neem contact met ons op!